Search
<< 

Våra författare

Våra författare

Här presenteras de personer som är involverade i olika bokprojekt hos SYNK publishing. Allt från författare och fotografer till illustratörer och grafiska designers, beroende på vad det är för bokprojekt vi producerar. 

 

Kristina Sterner

Kristina Sterner förmedlar sina änglars budskap om kärlek och hopp i illustrationer hon skapar själv. Änglarna är omtyckta över hela världen och har en stor följarskara på Facebook. Det här är första gången änglarna samlas i en vykortsbok. Budskapen, som skrivs på engelska, är sinnliga och kan användas som stöd i meditation och eftertanke samtidigt som de också sprider inspiration och glädje. 

Under åren har Kristina Sterner haft yrken där hon mött mycket människor i många olika situationer. Hon har jobbat nära 25 år inom polisen och har därifrån även erfarenhet av rekrytering och utbildning. Hon är entreprenör och har startat flera företag, däribland en detektivbyrå med spaning och utredning samt en tesalong. Parallellt med att skriva och illustrera sina spirituella änglar arbetar Kristina Sterner med coachning, krishantering och mental träning för grupper samt är affärsrådgivare och inspiratör för nystartade företagare. Foto: Alexandra Westermark.

 

Mona Safa

Mona Safa är född och uppvuxen i förorten Husby, Stockholm. Hon har en bred erfarenhet från utbildning och arbete med barn och utsatta ungdomar.  – Min största inspiration är min förstfödda son Liam. Medan jag har fokus på ord är Liam den nyfikna. Eftersom vi båda har rötter i tvåspråkighet bestämde jag, att precis som min far lägga grunden för läsning tidigt. Jag ser kultur som en viktig bärare av rik inre förståelse för andra människor. Min kreativa illustratör har använt sig av en metod som skulle vara mer traditionell och barnslig, hon inspireras av människor och allt som lever. Barnboken ”Lille Liam” är en saga för att lära känna lille Liam i sin enkla vardag som liten. Barn kan höra och relatera till de vardagliga ord och handlingar som Liam är med om. Tanken för nästkommande böcker är att låta barn och föräldrar med persiskt påbrå, tillsammans få bekanta sig med den persiska kulturen och dess högtider. 

Ann Timm & Tina Tornell 

Ann Timm (t.h.) och Tina Tornell (t.v.) har lång erfarenhet av utbildning, projektledning och chefskap. De senaste tio åren har de utbildat och coachat individer och team med utgångspunkt från Enneagrammet. De arbetar med företag och organisationer från många olika branscher och hjälper sina kunder att hitta nya och lönsamma vägar till utveckling. Det är författarnas stora kunskap i Enneagrammet och deras empiriska erfarenhet som nu ligger till grund för boken ”SJÄLVINSIKT – Nyckeln till att utveckla dig själv och andra”. 
Boken är till för dig som vill veta mer om Enneagrammet. Beställ boken och läs mer om Enneagrammet på webbsidan: http://enneagramcenter.se  

©Fotograf Peter Knutson.

 Jens Sølvberg & Linda Svensson

Jens och Linda har tillsammans skapat en unik konstbok av Jens bilder och Lindas dikter. Det är SYNK publishing som layoutat och boken kan vara en perfekt julklapp eller present när som helst på året, till och med istället för blommor.

Fotografen och konstnären Jens Sølvberg fotograferar mest för media och företag. Porträtt, reportagefoto, matfoto och illustration är en del av vardagen. Genom konstbilderna har han hittat en väg bort från det traditionella fotografiet och skapar istället nya, helt unika bilder från idéer kring form, textur och färg. Det är komplicerade produktioner som tar sin tid att producera men så blir det riktiga konstverk också. Jens bilder finns även utskrivna på akvarellpapper, för att skapa djup och extra dimension. Textmakaren Linda Svensson är en mångsysslande kreativ entreprenör som vågar testa det mesta. Hon skapar recept och stylar mat inför fotografering till tidningsartiklar. Linda har gett ut en barnbok på rim och har ytterligare ett par böcker på gång. Är utbildad marknadsförare samt inköpare/logistiker med arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustri, inköp, försäljning och marknadsföring. Med Lindas dikter till Jens bilder blir intrycket helt unikt. 

För mer information om konstboken "Vad skuggorna döljer", kontakta karina@synkpublishing.se 

 

Catharina Roos

Catharina Roos är mycket produktiv i sitt författarskap, hon har bara under de senaste åren skrivit och delvis illustrerat några dopböcker
till sina barnbarn och dessutom deltagit i ett antal novelltävlingar. 

Än så länge har hon mestadels skrivit för familjen och vännerna, men det kommer inte dröja länge förrän det finns möjlighet att ta del av hennes litterära skapande genom en släktroman och en novellsamling. 

Catharina var med i SYNK:s första novelltävling där hennes ”Jägarens kvinna” kom på en tredjeplats. 

Novelltävlingen resulterade till antologin ”Inspiration” som är SYNK publishings första publikation.

Copyright 2024 Synk Publishing
   

karina@synkpublishing.se
Karina Sannefjordh 070-789 05 51