Search
<< 

Nyheter

SYNK Nyheter

2017
18 Aug

Angel blessings - fin liten vykortsbok med inspirerande budskap

Angel blessings, med text och illustrationer av Kristina Sterner, är en vykortsbok där varje sida är ett vykort, försiktigt limmade i ryggen. Korten är lätta att ta ut och använda för att skicka tankfulla och omtänksamma hälsningar till vänner och bekanta. Korten har budskap som också fungerar för mindfulness, att meditera och fundera över under dagen. Kristina Sterner publicerar sina änglar på sociala medier och har i dag över 11 000 följare på Facebook, över hela världen. Därför är även boken skriven på engelska. 

Nyckelord: Vykortsbok Själ Hjärta Kärlek 

2017
25 Jan

Våra böcker på Bokus.com

De böcker som ges ut via oss på SYNK publishing finns på Bokus. Sök "Synk publishing" på Bokus.com så hittar du våra böcker samlade där. http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=synk+publishing 

Nyckelord: Bokus 

2017
24 Jan

Barnboken Lille Liam

Mona Safa har precis lanserat sin första bok, barnboken om lille Liam. Det här är en liten berättelse där vi följer lille Liam i vardagen. Mona Safa har som mål att skriva fler barnböcker, bland annat för att låta barn och föräldrar med persiskt påbrå, tillsammans få bekanta sig med den persiska kulturen och dess högtider. 

Nyckelord: Barnbok 

2017
13 Jan

Smakfyllt på goda vänners sätt

Redaktör Ylva Nylander på SYNK publishing har tillsammans med medförfattaren Ola Olson gett ut kokboken "Smakfyllt på goda vänners sätt". I boken får läsaren följa med hem till Ylva och Olas vänner som bjuder på middag. Resultatet har blivit en bok med tio inspirerande menyer; av vanligt folk, för vanligt folk.  

Nyckelord: Kokbok 

2016
7 Jul

Tack för fina noveller!

Vi på SYNK publishing vill skicka ett stort tack till alla er som var med och skickade in bidrag till vår novelltävling. Tänk att ett tema om kärlek kan resultera i så många olika vinklingar och så många känslor. Tack för alla era fina noveller! 

Nyckelord: Novelltävling 
<<
<
Sida
av
2
>
>>
Copyright 2021 Synk Publishing
   

info@synkpublishing.se
Karina Sannefjordh 070-789 05 51
Ylva Nylander 073-329 70 72